Vrouw vindt hagedis in salade

Foto: screenshot YouTube

Een Amerikaanse verpleegster schrok behoorlijk toen ze onlangs opeens een 7,5 centimeter lange hagedis van 7,5 aantrof in haar salade. Ze stak haar vork in de salade en stuitte daarbij ineens op een hard stuk. Dat bleek dus een dode en staartloze hagedis te zijn. De vrouw, Michelle Carr, raakte toch wel even lichtelijk in shock. “Ik voelde me ellendig en moest overgeven.” Alleen al de gedachte dat ze het beest misschien had kunnen opeten, maakte haar erg misselijk. De sla was gekocht in een supermarkt in het havenstadje Portsmouth, gelegen in de Amerikaanse staat New Hampshire. Volgens een woordvoerder van de supermarkt zou de verpakte salade uit Californië, helemaal aan de andere kant van het immense land dus, komen.

Lees ook:Vrouw vindt levende salamander in salade
Lees ook:Belg vindt levende kikker in salade
Lees ook:Vrouw stuit op levende kikker in haar sla
Lees ook:Bruid stelt bruiloft uit voor chemokuur hagedis
Lees ook:Eland stormt Noorse supermarkt binnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.