London Zoo getroffen door brand

London Zoo is voorlopig dicht wegens een brand die zaterdag in de ochtenduren heeft gewoed. Voor zover bekend zijn er geen dieren gewond geraakt. Wel wordt een aardvarken vermist. De Engelse dierentuin herbergt ruim twintigduizend dieren. Enkele medewerkers van de dierentuin hadden rook ingeademd en zijn medisch behandeld. De brand brak omstreeks zes uur ‘s ochtends (plaatselijke tijd) uit in een zone waar bezoekers dieren mogen voeren. De vlammen sloegen over naar een cadeaushop en een café. De brandweer zette circa zeventig mensen in om het vuur te blussen. Omstreeks negen uur was de brand onder controle.

Lees ook:Tienduizenden kippen omgekomen bij brand
Lees ook:Minstens 300 varkens dood door brand in Grathemse megastal
Lees ook:Veel varkens omgekomen bij grote stalbrand in Erp
Lees ook:Duizenden biggen omgekomen bij grote brand in Oirschot
Lees ook:Twaalf honden omgekomen bij brand in Nederweert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.