Wandelaars in Pey-Echt schrikken van ontsnapte zebra

Wandelaars in Echt stonden zaterdagmiddag wel even raar te kijken. Tijdens een wandeling stonden ze namelijk opeens oog in oog met een zebra, een dier dat normaliter toch thuishoort op de Afrikaanse savanne in plaats van in een Nederlands herfstlandschap. De geschrokken wandelaars schakelden daarop de politie in. Patricia Verstraelen wist dan ook niet wat ze zag. “We liepen vandaag in Pey met onze hond toen de zebra ineens uit een bosje kwam rennen. We schrokken ons kapot”, schrijft ze op Instagram. Volgens de politie is de zebra gevangen en inmiddels weer terug bij de eigenaar.

Lees ook:Agressieve hond valt pony’s aan
Lees ook:Coentunnel tijdje gesloten wegens loslopende honden
Lees ook:Zebra’s los in Brussel
Lees ook:Herdershond opgehangen aan boom in Oldenzaal
Lees ook:Verdwenen hond na vier jaar weer teruggevonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.