Nederlander gedood door olifant in Zambia

OlifanttshukuduEen 61-jarige Nederlander is zaterdagmiddag overleden nadat hij werd aangevallen door een olifant. Het incident gebeurde in de buurt van een lodge nabij Livingstone.  Naast de Nederlandse man zou ook een 57-jarige Belgische vrouw om het leven zijn gekomen. Het stel was in de omgeving van Maramba River Lodge in Livingstone op excursie. Vermoedelijk raakte het dier geïrriteerd toen de vrouw te dichtbij kwam om foto’s te maken. Olifanten trekken de laatste tijd steeds vaker naar het Mosi-oa-tunya National Park, het mooie natuurgebied waar het ongelukkige tweetal op safari was.

Lees ook:Olifant doodt fotograferende toerist
Lees ook:Boze kameel doodt twee Texanen
Lees ook:Olifant trapt twee Amerikaanse toeristen dood
Lees ook:Rottweilers verscheuren 78-jarige vrouw
Lees ook:Olifant sloopt auto in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.