Duizenden bijen nestelen zich in Australisch huis

Bijen zijn natuurlijk uiterst nuttige, vanuit ecologisch oogpunt zelfs welhaast onmisbare dieren. Toch is het niet zo fijn als je een groot nest in je huis hebt zitten. Dat blijkt ook wel uit het voorbeeld in deze video. De insecten hadden zich bij deze Australische vrouw tussen de muren van haar huis genesteld. Uiteindelijk was er een behoorlijke ingreep nodig om de bijen weg te krijgen. De bewoonster moest zelfs haar muren opensnijden om de bijen en honingraten te verwijderen.

Lees ook:Vier puppy’s gedood door inbreker
Lees ook:Man doodgestoken door zwerm killer bees
Lees ook:Papegaai lost moord op
Lees ook:Australisch dorp overspoeld door motten
Lees ook:Olifantje plet verzorgster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.