Amerikaanse oma gedood door nijlpaard

Een 75-jarige vrouw uit het Amerikaanse Detroit is op safari in Tanzania gedood door een nijlpaard. Ze stierf in de armen van haar zoon. Carol Sue Kirken, een filantroop, vloog met haar familie naar het Afrikaanse land voor een welverdiende vakantie. De reis van haar leven leek zich in eerste instantie ook te ontwikkelen tot een mooi avontuur. Enthousiast plaatste Kirken foto’s van het fraaie Afrikaanse dierenleven op Facebook. Ook op de dag van haar dood liet de Amerikaanse nog weten dat ze een heleboel olifanten en nijlpaarden had gezien. Even later sloeg het noodlot toe. Volgens familieleden werd Carol belaagd door een nijlpaard, waarna ze niet meer te helpen was. Ze laat haar man Bill, drie kinderen en vijf kleinkinderen achter.

Lees ook:Oudste nijlpaard van Nederland heeft ernstige huidproblemen
Lees ook:Nijlpaard Pablo Escobar neergeschoten
Lees ook:Boos nijlpaard achtervolgt boot
Lees ook:Nijlpaarden bijten krokodil dood
Lees ook:Nijlpaard springt uit rijdende auto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.