Gigantische python gefilmd in Maleisië

NetpythonkinyongaZe worden door de menselijke expansie en bejagingsdruk helaas steeds zeldzamer, maar soms duiken ze nog op: reusachtige slangen die ons alleen door hun formaat ontzag inboezemen. De in Maleisië gevonden, ruim zes meter lange netpython in deze video is een goed voorbeeld. Helaas wordt ook dit dier weer gelijk lastiggevallen door mensen en volgens het filmpje uit het wild weggevangen. Doodzonde en een schoolvoorbeeld van het gebrek aan respect dat de mensheid heeft voor zulke bijzondere spelingen der natuur…

Lees ook:Tientallen mensen helpen gestrande bultrug terug het water in
Lees ook:Schubdieren met uitsterven bedreigd
Lees ook:De zinloze lijdensweg van een jonge tijgerhaai
Lees ook:Canadese vis krijgt kunstoog
Lees ook:Oehoe Purmerend werd geprovoceerd met laserpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.