Kinderen vinden rattenslang in Bredase woning

Foto: Politieteam Markdal

Een vader en zijn twee dochters hebben in Breda een slang gevonden in de gang van een woning. Het dier had zich verstopt in een hoekjes tussen schoenen en een boodschappenkrat. De twee meisjes hielden de ongevaarlijke en niet-giftige rattenslang in de gaten totdat de politie was gearriveerd. Het dier is in overleg met de dierenambulance overgebracht naar een dierenasiel, maar eerst bracht de slang nog een bezoek aan de schoolklas van de twee meisjes. De meiden waren door de bijzondere vondst namelijk te laat op school, waarop de politie besloot om het tweetal een lift te geven. “Uit ervaring weten wij dat een verhaal dat je te laat bent voor school omdat er een slang in je huis lag, niet altijd voor waar wordt aangenomen. We bedachten dat het misschien zou helpen als we samen met de slang mee naar binnen zouden gaan”, legt de politie uit in een bericht op Facebook. Na het bezoek aan de school is het dier overgebracht naar een opvang, waar het een fijn verblijf heeft gekregen. De nog onbekende eigenaar van het dier kan zich melden bij de politie.

 

Lees ook:Hond bijt kinderen op schoolplein
Lees ook:Ontsnapte boa constrictor Duiven weer teruggevonden
Lees ook:Grote zwarte slang blijkt rubberexemplaar te zijn
Lees ook:Tientallen dode dieren aangetroffen in Belgische woning
Lees ook:Pony dodelijk mishandeld in Doesburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.