Tijger die verzorgster doodde mag blijven leven

De tijger die vorige maand in de Britse dierentuin Hamerton Zoo verzorgster Rosa King doodde, krijgt geen spuitje. Dat heeft het dierenpark na overleg met de nabestaanden van het slachtoffer bepaald. Het onderzoek naar de dodelijke aanval in Cambridgeshire loopt nog. De 34-jarige King werd in een ruimte naast het tijgerverblijf belaagd door het dier. Volgens de dierentuin kan de beslissing om de tijger niet af te maken rekenen ‘op de volledige steun’ van de familie. Het Hamerton Zoo Park wacht het onderzoek af om te bepalen of er nog andere maatregelen worden genomen.

Lees ook:Tijger doodt dierenverzorgster in Britse dierentuin
Lees ook:Tijger ontsnapt in Londense dierentuin
Lees ook:Jongen gedood door witte tijger
Lees ook:Ontsnapte tijger Parijs opzettelijk vrijgelaten
Lees ook:Tijger doodt verzorgster in Keulse dierentuin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.