Schorpioen zorgt voor vertraagde vlucht

Foto: Wikimedia Commons/CC BY-SA 3.0

Een schorpioen aan boord heeft ervoor gezorgd dat een United Airlines-vlucht van Houston (Texas) naar Ecuador donderdagavond urenlange vertraging opliep. Vlak voor het opstijgen zagen mensen het beestje uit de kleding van een passagier kruipen, meldt AP. De piloot besloot daarop terug te keren naar de gate. Artsen op het vliegveld concludeerden dat de man niet was gestoken door de schorpioen. De vlucht vertrok uiteindelijk 3,5 uur te laat. Om het wachten wat draaglijker te maken, bood de Amerikaanse vliegmaatschappij alle passagiers een maaltijdbon aan. Het is onduidelijk of het geleedpotige dier uiteindelijk nog is teruggevonden. Het vinden van zo’n schorpioen is geen sinecure, want de beestjes kunnen zich uitstekend verstoppen in nauwe ruimtes. Het is de tweede keer in korte tijd dat op een vlucht van United Airlines een schorpioen in de cabine zit. Vorige maand werd een man op een vlucht van Houston naar Calgary gestoken door zo’n achtpotige verstekeling.

Lees ook:Vrouw gestoken door schorpioen in Hamburgs hotel
Lees ook:Schorpioen in Tuincentrum Osdorp
Lees ook:Fossiele sporen van gigantische zeeschorpioen ontdekt in Schotland
Lees ook:Dode puppy door opsluiting in bagageruimte tijdens vlucht United Airlines
Lees ook:Potentieel dodelijke reuzenslakken duiken op in Houston

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.