Australisch meisje gedood door haai

Een 17-jarig meisje is in West-Australië doodgebeten door een haai. Ze was met haar vader aan het surfen op een populaire surfplek in de buurt van Esperance. Na de beet werd ze op het strand behandeld door ambulancemedewerkers, maar ze overleed even later aan haar verwondingen. Het strand van Wylie Bay is voorlopig dicht. De waterpolitie patrouilleert op het water en heeft mensen opgeroepen om het strand zeker 48 uur te mijden. Hoewel haaienaanvallen in de haaienrijke wateren rond Australië geen rariteit zijn, dateerde het laatste dodelijke geval toch alweer van juni vorig jaar.

Lees ook:Witte haai doodt zwemmer in Nieuw-Zeeland
Lees ook:Haai bijt arm van Duitse vrouw af
Lees ook:Haaien doden zeven mensen in 2012
Lees ook:Krokodilhaai aangespoeld op Brits strand
Lees ook:Meisje slaat haai van zich af

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.