Olifantje geboren in dierenpark Amersfoort

Foto: dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort heeft er weer een nieuwe bewoner bij: zaterdagavond is rond 23.00 namelijk een olifantje ter wereld gekomen in de dierentuin. Moeder Indra en haar jong maken het goed, zo laat het park weten. Zondagmiddag mocht de kleine olifant samen met de rest van de kudde naar buiten. Via Facebook meldt Dierenpark Amersfoort dat het geslacht van het jong inmiddels duidelijk is: het gaat om een meisje. Mensen kunnen een naam voor het pasgeboren dier aandragen via de Facebookpagina van het dierenpark.

Lees ook:Olifantje geboren in Dierenpark Amersfoort
Lees ook:Olifanten overleden in Emmen
Lees ook:Hyenapup Amersfoort overleden
Lees ook:Onverwachtse geboorte kameeltje Dierenpark Amersfoort
Lees ook:Twee olifanten zwanger in DierenPark Amersfoort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.