Resten van achtjarige jongen gevonden in krokodillenmaag

Dorpelingen hebben in het noorden van Zimbabwe de resten van een achtjarige jongen in de maag van een krokodil gevonden. Dat melden lokale media. De jongen zou vorige week maandag door de krokodil zijn aangevallen in het dorp Mushumbi in de provincie Mashonaland Central. Hij werd vermist, waarna de inwoners een zoekactie begonnen. Ze vermoedden dat een krokodil hem had opgegeten. Nadat de dorpelingen het dier hadden gedood, vonden ze de lichaamsresten van het kind in de krokodillenmaag. Zimbabwe is onlangs getroffen door hevige regenval. In het zuiden heeft dat tot overstromingen geleid. Elders stijgt het waterpeil van rivieren, waardoor krokodillen zich verspreiden over een groter leefgebied en ook naar bewoonde gebieden kunnen trekken.

Lees ook:Krokodil blokkeert ziekenhuisingang
Lees ook:Krokodil grijpt twaalfjarig jongetje
Lees ook:Ontsnapte dieren trekken Tbilisi in na overstroming
Lees ook:Rat bijt wc-ganger in achterwerk
Lees ook:Krokodil eet stroper op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.