Dode haai gevonden op parkeerplaats in Florida

De lokale autoriteiten van de kustplaats St. Augustine (Florida) hebben het afgelopen weekeinde op een parkeerplaats van de Wal-Mart een dode haai in een winkelwagen gevonden. De politie kreeg volgens lokale media een melding van de bedrijfsleider van de supermarkt dat in het winkelwagentje een dode haai van anderhalve meter lag. De chef had de politie gebeld omdat hij het kadaver van de roofvis niet zomaar in de vuilnisbak wilde gooien. De eigenaar van een auto  die in de buurt van het winkelwagentje stond, liet weten dat hij uit West Virginia komt en op zoek was naar werk. Hij had in zijn auto geslapen en werd ‘s ochtends gewekt door het geluid van een winkelwagentje. Hij vond toen op de motorkap van zijn auto de dode haai en legde het dier daarna in de winkelwagen. De haai is inmiddels door natuurbeheerders afgevoerd. Het is nog een raadsel hoe de dode vis op de parkeerplaats is beland.

Lees ook:Havik Wimbledon gestolen
Lees ook:Amsterdamse vindt koningspython op toilet
Lees ook:Hertje dodelijk mishandeld in Rotterdam
Lees ook:Limburgse koe valt scootmobiel aan
Lees ook:Haai gevonden in metro New York

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.