Krokodillen ontsnappen uit Thaise dierentuin na overstroming

In Nakhon Si Thammarat (zuidelijk Thailand) zijn gisteren minstens tien krokodillen ontsnapt uit een dierentuin na een flinke overstroming. Volgens de Bangkok Post zijn omwonenden door de lokale autoriteiten gewaarschuwd voor de potentieel gevaarlijke en mogelijk agressieve reptielen. De dierentuin is onderdeel van een publiek park waar naast krokodillen ook zeldzame vogelsoorten worden gehouden. Er wordt in het park druk gezocht naar de ontsnapte dieren. Het grootste exemplaar zou vijf meter lang zijn, groot genoeg om een dier ter grootte van een koe (laats staan een mens) te doden en te verslinden. De storm, die ook het noorden van Maleisië teistert, heeft in Thailand mogelijk aan achttien mensen het leven gekost.

Lees ook:Krokodillen ontsnapt na overstroming
Lees ook:Thailand scherpt regels krokodillenfarms aan
Lees ook:Zeldzame Filipijnse krokodillen geboren in Keulen
Lees ook:Walvishaaien wellicht groter dan gedacht
Lees ook:Rode panda VS mogelijk ontsnapt om paring te vermijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.