Canadese man redt hond van poema

Een Canadese man heeft op behoorlijk dappere wijze een aanval van een poema op zijn hond afgeslagen. Hij stompte de grote katachtige in het gezicht, waarna de poema de hond losliet. Dat zei de Royal Canadian Mounted Police (RCMP) woensdag. De man was onderweg van zijn woonplaats Red Deer naar Grand Prairie, een autorit van zo’n zeshonderd kilometer. Tijdens een rustpauze liet hij zijn hond los. Even later hoorde hij zijn husky janken van de pijn en zag hij dat er een poema op de hond was gesprongen. De man wist de poema op afstand te houden terwijl hij zijn gewonde husky in veiligheid bracht. De politie arriveerde tien minuten later en besloot helaas om de poema af te schieten om herhaling van de aanval op een andere hond of een mens te voorkomen.

Lees ook:Hond redt jongen van aanvalslustige poema
Lees ook:Moeder redt zoon uit de klauwen van poema
Lees ook:Hond dodelijk mishandeld bij supermarkt in Bergen
Lees ook:Husky krijgt met 3D-printer gemaakte prothese
Lees ook:Kind belaagd door poema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.