Eekhoorncriticus belandt in ziekenhuis na aanrijding met eekhoorn

Ironie ten top: een wethouder uit Chicago die zich eerder publiekelijk had uitgesproken over de overlast van eekhoorns, is na een aanrijding met een eekhoorn in het ziekenhuis beland. Volgens Howard Brookins zijn de dieren in de Windy City notoire lastpakken die hun voedsel veelal halen uit openbare prullenbakken en zo stedelijke voorzieningen beschadigen. Tijdens een fietstocht van de wethouder eerder deze maand liep er plotseling een eekhoorn over het fietspad, waarna deze tussen zijn spaken belandde. De wethouder viel en moest naar het ziekenhuis toe met een gebroken neus en een schedelbreuk. De eekhoorn overleefde de aanrijding niet.

Lees ook:Vrouw gered van eekhoorn
Lees ook:Hert overleeft aanrijding met bus
Lees ook:Dronken eekhoorn richt ravage aan in Britse pub
Lees ook:Eekhoorn op het menu in Vlaams restaurant
Lees ook:Zeilers zien grote groep witsnuitdolfijnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.