Olifant doodt fotograferende toerist

Een Afrikaanse olifant heeft in het Keniaanse natuurreservaat Tsavo een Italiaanse toerist gedood. Volgens een politiewoordvoerder kwam de 66-jarige man met zijn camera net wat te dicht in de buurt van de drinkende olifant. De Italiaan was in zijn tent aan het ontbijten met zijn vrouw toen hij naar buiten ging om foto’s te maken van de olifant. De dikhuid stelde die toenadering niet op prijs, raakte kennelijk geïrriteerd en viel aan. De man liep zware verwondingen op aan zijn been en overleed later in een ziekenhuis in de buurt. Hoewel olifanten enorm intelligent en sociaal zijn, kunnen met name geagiteerde stieren soms best gevaarlijk uit de hoek komen.

Lees ook:Olifant doorboort man met slagtand
Lees ook:Olifant gooit auto omver
Lees ook:Stier doodt stuikelende matador
Lees ook:Geïrriteerde olifant ramt terreinwagen
Lees ook:Olifant trapt twee Amerikaanse toeristen dood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.