Pas op voor de leeuw…

Grotendeels zonder het te beseffen is een tweejarig kind heel dicht in de buurt van een aanstormende mannetjesleeuw gekomen. Nadat de peuter dag gezegd had tegen een leeuw in de zoo van Chiba, ging de kat in sluippositie liggen. Zodra de kleuter zich omdraaide, stormde het roofdier naar voren. Gelukkig stond er een dikke glazen muur tussen het bijna 200 kilogram zware beest en het kind. De video toont trouwens dat de leeuw eerder in speel- dan in jachtmodus was, een lezing die ook door de dierentuin werd gegeven.

Lees ook:‘Huisleeuw’ verwondt Russische jongen
Lees ook:Leeuw bijt verzorger dood in Chinese dierentuin
Lees ook:Leeuw draait rollen om en verscheurt jager
Lees ook:Gorilla doodgeschoten na val peuter in verblijf
Lees ook:Jongen gedood door witte tijger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.