Jonge wallaby Dierenpark Amersfoort laat zich pas na twee maanden zien

Een jonge wallaby in Dierenpark Amersfoort heeft zich pas twee maanden na zijn geboorte voor het eerst laten zien. De komst van de jonge mini-kangoeroe was ook voor de verzorgers een grote verrassing. Jonge kangoeroes komen haarloos ter wereld en kruipen gelijk na hun geboorte de buidel van de moeder in. Verzorgers weten doorgaans dan ook pas dat er een jong is als het diertje voor het eerst zijn kop uit de buidel van moeder steekt. Gezien de grootte van het jong, schatten de dierverzorgers dat de wallaby in Amersfoort nu zo’n twee maanden oud is.

Lees ook:Onverwachtse geboorte kameeltje Dierenpark Amersfoort
Lees ook:Olifantje geboren in Dierenpark Amersfoort
Lees ook:Bevalling neushoorn live te zien op webcam
Lees ook:Hyenapup Amersfoort overleden
Lees ook:Olifantje geboren in dierenpark Amersfoort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.