Duitse ‘wandelwolf’ Noord-Nederland krijgt plekje in Naturalis

De Duitse wolf die vorig een tijdje door Drenthe en Groningen wandelde (de eerste wolf die binnen onze landsgrenzen werd gezien sinds 1897) en kort daarop in Duitsland werd doodgereden, krijgt een plekje in het Leidse museum Naturalis. Dat zei Ellen van Norren van Wolven in Nederland vanochtend in het radioprogramma Vroege Vogels. Van Norren heeft de wolf opgespoord in Duitsland. Het dier lag in Hannover in een vriezer. Binnen een paar weken komt het beest naar Nederland. Naturalis moet het dier dan wel nog prepareren.

 

Lees ook:Cameravallen moeten wolven in grensgebied filmen
Lees ook:Wolf gezien in Oost-Drenthe
Lees ook:Wolf doodgereden in Overijssel
Lees ook:Wolf lijkt nu echt terug in Nederland
Lees ook:Wolf rukt op richting Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.