Alligator doodt inbreker

Een inbreker in de Amerikaanse staat Florida is gegrepen en deels verorberd door een alligator toen hij zich in een vijver probeerde te verstoppen. De lijkschouwer vond een hand en een voet van de inbreker in de maag van het drie meter lange dier. De 22-jarige Matthew Riggins wilde op 13 november samen met een andere dief een aantal inbraken plegen in Barefoot Bay, een plaats die op zo’n 130 kilometer van Orlando ligt. Toen de sheriff na een telefoontje over twee verdachte mannen in het zwart uitrukte, sloegen de inbrekers op de vlucht voor de opgetrommelde agenten en politiehond. Riggins koos echter niet de gelukkigste schuilplek en werd bij een vijver verschalkt door een alligator. Het stoffelijk overschot van de man werd tien dagen later drijvend in de vijver gevonden. De alligator, die zijn prooi nog bewaakte, is helaas gevangen en gedood.

Lees ook:Twee mannen aangeklaagd voor bier voeren aan alligator
Lees ook:Inbreker verraden door eigen hond
Lees ook:Grote alligator kruipt in zwembad
Lees ook:Alligator rijt golfer arm af
Lees ook:Inbreker steelt 33 slangen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.