Beer dringt Russisch winkelcentrum binnen

Foto: Malene Thyssen

Een grote bruine beer heeft in de Russische stad Gabarovsk (in het oosten van het enorme land) voor ophef gezorgd door een winkelcentrum binnen te dringen. Het dier raakte opgesloten en begon gaandeweg in paniek heen en weer te rennen, omstanders negerend. Uiteindelijk wist de beer een afgesloten glazen deur open te duwen en de parkeerplaats voor het centrum op te rennen. De beer verschanste zich vervolgens in een omheind parkje, waar een toegeschoten agent het dier door een hek met enkele schoten afmaakte. Voor zover bekend zijn bij het incident geen omstanders gewond geraakt.

Bron en video: Nu.nl

 

Lees ook:Dode beer in Manhattan roept vraagtekens op
Lees ook:Ontsnapte paarden rennen over Britse snelweg
Lees ook:Beer zoekt bierkoeling op
Lees ook:Beer in Palestijnse dierentuin bijt arm van jongetje af
Lees ook:Beer dringt vakantiehuisje binnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.