Dronken eekhoorn richt ravage aan in Britse pub

Een dronken eekhoorn heeft volgens de BBC voor 300 pond (ruim 430 euro) schade aangericht in een Engelse bar. Het dier wist de biertap open te krijgen door aan de hendel te gaan hangen en dronk daarna vrolijk wat slokken van het gerstenat. Volgens kroegbaas Sam Boulder was de vloer van zijn pub bezaaid met bier en gebroken flessen. Daarnaast had de eekhoorn ook aan het geld gezeten en dit door het café verspreid. De eekhoorn maakte volgens Boulder een dronken en afgepeigerde indruk. De uitbater wist het diertje met een emmer te vangen en heeft de eekhoorn buiten weer vrijgelaten.

Lees ook:Man wil met eekhoorn blijven samenleven
Lees ook:Dronken das legt verkeer lam
Lees ook:Eekhoorncriticus belandt in ziekenhuis na aanrijding met eekhoorn
Lees ook:Dronken aap valt bargasten aan met mes
Lees ook:Eekhoorn op het menu in Vlaams restaurant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.