Ontsnapte dieren trekken Tbilisi in na overstroming

De autoriteiten in de Georgische hoofdstad Tbilisi adviseren iedereen om voorlopig binnen te blijven. Gisteravond konden in de plaatselijke dierentuin namelijk veel wilde dieren, waaronder leeuwen, wolven, een nijlpaard en een neushoorn, ontsnappen omdat hevige regenval de omheiningen van veel verblijven sloopte. Bij een poging om de dieren tegen te houden, kwamen drie oppassers om het leven. Inmiddels zouden de overstromingen nog minstens vier andere slachtoffers hebben gemaakt. Een neushoorn werd door de politie verdoofd, terwijl een leeuw inmiddels is doodgeschoten. Desondanks lopen er nog heel wat dieren vrij rond in Tbilisi.

Lees ook:Veel dieren gedood tijdens overstroming Tbilisi
Lees ook:Breedlipneushoorntje geboren in Burgers’ Zoo
Lees ook:Ontsnapte bavianen keren uit eigen beweging weer terug naar Duits dierenpark
Lees ook:Stamceltechniek moet noordelijke witte neushoorn redden
Lees ook:Zeldzame neushoorn gevangen in Maleisisch Borneo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.