Zebra’s los in Brussel

De Belgische hoofdstad Brussel is in de ban van drie zebra’s die vandaag werden gespot op de openbare weg. De dieren bleken te zijn ontsnapt uit een lokale rach, maar werden aan het eind van de middag weer gevangen door de politie. De dieren zijn onder meer bij de Van Praetbrug gezien. Op Twitter maken andere verbaasde voorbijgangers melding van de opvallende paardachtigen. Tegen VTM bevestigde de politie van Vilvoorde dat het gaat om ontsnapte zebra’s uit een plaatselijke ranch.

Televisiemaker Martin Heylen zag de gestreepte paardachtigen in de buurt van Vilvoorde rondlopen toen ze werden achtervolgd door maar liefst acht politiewagens.

Lees ook:Wandelaars in Pey-Echt schrikken van ontsnapte zebra
Lees ook:Oudste DNA gevonden in paardenkaak
Lees ook:Zebra’s migreren over recordafstand in Afrika
Lees ook:Ontsnapte boa constrictor Duiven weer teruggevonden
Lees ook:Proefbuisveulen geboren uit onrijpe en bevroren eicel

2 reacties op “Zebra’s los in Brussel

  1. Jules Vismale

    Stel dat deze zebra’s in Brussel het hoofdkwartier van de EU waren binnen gegaloppeerd dan hadden ze daar vast alles kapot getrapt! En de radicale moslims daar lusten vast geen zebravlees want als ze hadden geprobeerd om de gestreepte paarden te pakken gaven dezen hen vast een paar stevige schoppen met hun hoeven onder de achterwerken van de desbetreffende islamfiguren! Wie weet hebben zelfs zebra’s een bloedhekel aan de opgenoemde figuren en houden gematigde moslims wel van zebra’s.

      /   Beantwoorden  / 
  2. roersma

    Vandaag omstreeks 12.00uur een gladde slang gezien in het arburetum aan de Rijn in Wageningen. Leuk om te zien.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.