Olifanten houden omkiepende truck tegen

Twee olifanten hebben in de Amerikaanse staat Louisiana een vrachtwagen die dreigde om te vallen overeind weten te houden. In de buurt van het plaatsje Powhatan was de vrachtwagen dinsdag met oplegger en al in de berm vast komen te zitten. De truck vervoerde drie olifanten voor een circus. Twee van de oersterke dieren hielden vervolgens de truck tegen toen die dreigde om te vallen. Even later kon het voertuig met succes uit de berm worden gesleept. Volgens de nieuwswebsite heeft de bestuurder van de vrachtwagen geen bekeuring gekregen.

Lees ook:Smokkel met een opvallend luchtje
Lees ook:Activisten houden honderden honden uit de kookpot
Lees ook:Miljoenen bijen ontsnapt in Newark
Lees ook:Nijlpaard springt uit rijdende auto
Lees ook:Wasbeer lift elf kilometer mee op vuilniswagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.