Krokodil eet stroper op

Een groep Britse toeristen heeft vrijdag op tijdens een boottocht op de Zambezirivier tussen Zambia en Zimbabwe gezien hoe een nijlkrokodil (Crocodylus niloticus) een man opat. De gids op de boot zag een etende krokodil. Toen ze dichterbij kwamen, bleek dat de krokodil het onderlijf van een man in zijn bek had. De groep alarmeerde de politie.  Toen die gearriveerd was, had de krokodil alle menselijke resten al naar binnen gewerkt. Het slachtoffer was hoogstwaarschijnlijk een Zambiaanse ivoorstroper. Twee dagen eerder stuitte een groep parkopzichters op een groep van dertien vermoedelijke stropers. Die vluchtten de rivier in. Erg veel medelijden kan ik in dit specifieke geval niet hebben met het slachtoffer. Sterker, ik hoop dat de krokodil intens genoten heeft van zijn maaltijd…

Lees ook:Krokodil sleurt man van boot
Lees ook:‘Witte haai onthoofde krokodil’
Lees ook:Krokodil gespot in Oostenrijkse rivier
Lees ook:Krokodil grijpt twaalfjarig jongetje
Lees ook:Man vindt krokodil onder zijn bed

Eén reactie op “Krokodil eet stroper op

  1. Jules Vismale

    Als de krokodillen in Afrika, buiten deze stropers, nog een flink stel terroristen van ISIS en Boki Haram consumeren is de wereld van veel gevaarlijkere monsters verlost!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.