Olifant sloopt auto in Thailand

Een wilde olifant heeft in een natuurgebied in Thailand een auto vernield. Het dier had zich eerder al geschuurd aan een aantal auto’s, maar besloot plots om daadwerkelijk op een auto te gaan zitten. Later liep hij over de motorkap en trok hij de bumper eraf. De man en de vrouw in de auto bleven wel ongedeerd. Opzichters van het park vermoeden dat het mannetje gestrest raakte door de vele auto’s die door het gebied rijden. Het is bronsttijd voor de olifanten en dan hebben de mannetjes sowieso al een vrij kort lontje. In het natuurgebied waar de olifant huishield lopen driehonderd wilde olifanten rond. De opzichters zijn voortaan extra alert op de ronddolende mannetjes. Het park is ‘s nachts afgesloten.

Lees ook:Zes mensen omgekomen na olifantenongeluk
Lees ook:Olifant gooit auto omver
Lees ook:Jachtluipaarden Beekse Bergen tijdelijk ontsnapt
Lees ook:Koala kruipt achter het stuur van auto
Lees ook:Man met in stukken gehakte aap aangehouden in Limburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.