Boze kameel doodt twee Texanen

Foto: John O’Neill, Wikimedia Commons

Een geagiteerde mannetjesdromedaris heeft zaterdagavond (lokale tijd) twee Texanen gedood. Amerikaanse agenten vonden zaterdag twee doden op de Camel Kisses Camel Farm in Wichita Falls (Texas). De slachtoffers bleken de eigenaren van de kamelenboerderij te zijn. Waarschijnlijk was een van hen de bevroren waterbak van de kameel aan het ontdoen van ijs, toen het dier aanviel. De tweede eigenaar, de 72-jarige Peggye McNair, kwam hoogstwaarschijnlijk om toen ze haar kompaan in het kamelenverblijf te hulp wilde schieten. Het tweetal werd vertrapt door de kameel, die met bebloede borst en bek in de buurt stond toen de politie kwam. De dromedaris was vermoedelijk zo agressief omdat hij bronstig was. Het dier is uiteindelijk afgemaakt door de autoriteiten.

Lees ook:Kameel bijt hoofd van eigenaar af
Lees ook:Nederlander gedood door olifant in Zambia
Lees ook:Ponyverkrachter op heterdaad betrapt
Lees ook:Vrouw overleeft aanval van 75.000 bijen
Lees ook:Tijger valt circusbezoeker aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.