Nijlpaard springt uit rijdende auto

Een nijlpaard is vrijdag in Taiwan in paniek uit een rijdende vrachtwagen gesprongen. Een vrouw die het gewonde dier op de weg zag liggen belde de politie met de mededeling dat er een ‘dinosaurus’ op straat lag. Het dier was eerst op een auto geland. Het nijlpaard brak daarbij in ieder geval een poot en een tand. Op televisiebeelden is tevens te zien dat er een witte vloeistof uit de ogen van het zoogdier stroomt. Na een paar uur kon het nijlpaard van de weg worden gehaald. De vrachtwagen vervoerde twee nijlpaarden naar hun gerenoveerde verblijf op een boerderij. De dieren raakten onderweg vermoedelijk in paniek, waarna een van de dieren door een ventilatieraam van de truck sprong.

Lees ook:Olifanten houden omkiepende truck tegen
Lees ook:‘Huilend’ nijlpaard Taiwan overleden
Lees ook:Boos nijlpaard achtervolgt boot
Lees ook:Nijlpaard redt gnoe uit kaken van krokodil
Lees ook:Nijlpaarden bijten krokodil dood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.