Schotse vrouw vindt bloedzuiger in haar neus

Foto: Chris Schuster, Wikimedia Commons

De Schotse Daniela Liverani hield aan haar backpackvakantie in Vietnam wel een heel bijzonder en onplezierig presentje van Moeder Natuur over. Nadat ze in het Verre Oosten van een motor was gevallen, kreeg ze kort daarop geregeld last van bloedneuzen. Liverani dacht echter niet dat er iets serieus aan de hand was, ook niet toen ze doorhad dat er vermoedelijk iets in haar neus zat. De 24-jarige vrouw dacht aan een bloedpropje, totdat ze afgelopen week plots een bloedzuiger uit haar neus zag steken. Daarop ging Liverani direct naar het ziekenhuis, waar de bloedzuiger is verwijderd. Als ze dat niet had gedaan, had het ruim zeven centimeter lange beest zich mogelijk een weg gebaand richting haar hersenen, vertelt de Schotse vrouw in The Daily Record.

Lees ook:Buizerd valt hardlopers aan
Lees ook:Rottweilers verscheuren 78-jarige vrouw
Lees ook:Vrouw weert haaienaanval af
Lees ook:Hongaarse hond waakt wekenlang bij overleden bazin
Lees ook:Vrouw vindt levende salamander in salade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.