Man steekt huis in brand om spin

Het doden van een spin is een man in de Amerikaanse stad Seattle duur komen te staan. Bij de actie legde de Amerikaan namelijk bijna zijn complete huis in de as. De man probeerde een spin in de wasruimte met spuitverf en een aansteker te verbranden, maar de vlammen verspreidden zich zo snel dat uiteindelijk het huis in de fik vloog. De totale schade aan de woning is opgelopen tot ruim 60.000 dollar (ruim 44.000 euro). De man, die samen met zijn moeder in het huis woont, heeft zelf de brandweer gebeld. Volgens getuigen zorgde de brand voor behoorlijk wat rook. Buren maakten hun huizen en tuinen nat om te voorkomen dat de brand zou overslaan.

Lees ook:Brand mogelijk aanslag op grootste konijn van Nederland
Lees ook:Duizenden kippen omgekomen bij brand in megastal
Lees ook:Vroege Vogels organiseert huis- en tuinspinnentelling
Lees ook:Kat bekoopt reddingsactie met de dood
Lees ook:Grote natuurbrand in Chaamse bossen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.