Britse vindt dode hagedis in komkommerverpakking

Een vrouw uit het Britse Isle of Wight heeft een dode hagedis aangetroffen in de plastic verpakking van een komkommer. Ze kocht de groente bij een filiaal van de supermarktketen Aldi. Jenny Wilkinson wilde haar eenjarige kleinzoon Theo stukjes komkommer voeren, toen ze een ‘vlek’ op de groente ontdekte. Bij nadere inspectie bleek de plek een platgedrukte hagedis te zijn. De vrouw vermoedt dat het dier in Nederland, waar de komkommers vandaan kwamen, in de verpakking terechtgekomen is. Vermoedelijk is het reptiel op de voorraad komkommers gekropen en tegelijk met de groenten in het plastic gestopt. Wilkinson stuurde een e-mail met foto’s naar de supermarkt en ontving daarop een tegoedbon van 20 pond, omgerekend zo’n 25 euro.

Lees ook:Afgedankte komkommers voer voor olifanten
Lees ook:Plastic in Adriatische Zee zorgt voor schildpaddensterfte
Lees ook:Britse postbodes bang voor agressieve poes
Lees ook:Apen in Britse dierentuin krijgen geen bananen meer
Lees ook:Wielrenners gewond door overstekende schildpad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.