Vrouw gered van eekhoorn

Een nogal bizar bericht uit het Engelse Chester: de politie kreeg daar een noodoproep van een vrouw die blijkbaar te maken had met een baldadige grijze eekhoorn. De vrouw liep de pub uit, toen het knaagdier plots in haar tas sprong. Het beestje weigerde de tas te verlaten. De strijd werd de vrouw zo gortig dat ze besloot om de politie te bellen. De dienders bevrijdden de eekhoorn en gaven het dier zijn vrijheid terug. Dat ging niet zonder slag of stoot, want nadat de vrouw in veiligheid was gebracht, probeerde het beestje de kleren van de politie in te komen. De agenten konden echter wel lachen om het voorval en plaatsten een tweet over de ondeugende eekhoorn. Overigens zou het een beter idee zijn geweest om de grijze eekhoorn niet vrij te laten, want deze uit Noord-Amerika afkomstige exoot verdringt op veel plaatsen in Engeland de inheemse rode eekhoorn.

Lees ook:Britten gaan grijze eekhoorns ruimen
Lees ook:Man wil met eekhoorn blijven samenleven
Lees ook:Eekhoorn op het menu in Vlaams restaurant
Lees ook:Vrouw gestoken door schorpioen in Hamburgs hotel
Lees ook:Circusolifant gaat met tas aan de haal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.