Alligator in bagageafdeling vliegveld

Foto: United States Fish and Wildlife Service

In de bagageafdeling van de O’Hare-luchthaven (Chicago) is vrijdag een levende alligator gevonden. De vondst zorgde vrijdagochtend voor nogal wat onrust op het redelijk drukbezette vliegveld, zeker toen het reptiel plotseling opdook tussen de koffers. De alligator kon uiteindelijk wel zonder overdreven veel problemen worden gevangen en is inmiddels overgedragen aan een plaatselijk opvangcentrum voor dieren. Volgens Hector Alfaro van de politie van Chicago heeft de alligator niemand gebeten. Het was tijdens het schrijven van dit bericht nog niet duidelijk hoe de alligator op het vliegveld is beland.

Lees ook:Grote alligator kruipt in zwembad
Lees ook:Alligator bezoekt motel en bijt gast
Lees ook:Kangoeroe zorgt voor chaos op vliegveld Melbourne
Lees ook:Alligator doodt inbreker
Lees ook:Bijna honderd Chinese alligators ontsnapt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.