Kangoeroe zorgt voor chaos op vliegveld Melbourne

Een gewonde kangoeroe heeft vandaag een deel van het vliegveld van het Australische Melbourne op stelten gezet. Het vlakbij het vliegveld aangereden buideldier wist ondanks zijn verwondingen de tweede verdieping van een terminal te bereiken. Daar liep de kangoeroe een drogisterij binnen en stootte hij nogal wat waar uit de schappen. De kangoeroe is uiteindelijk in de winkel verdoofd en gevangen. Het dier heeft de naam Cyrus gekregen, naar een van zijn redders. Volgens Karen Masson van de organisatie Wildlife Victoria is het incident geen unicum en houden zich wel vaker kangoeroes op in de buurt van het vliegveld. Hoewel ze regelmatig gebeld wordt, is het volgens Masson zeldzaam dat de dieren zich ook echt op de mensenrijke delen van het terrein wagen en zelfs een terminal binnenhuppelen.

Lees ook:Kangoeroe hopt rond in New York
Lees ook:Kangoeroe duwt hond kopje onder
Lees ook:Kangoeroes ontsnapt in Münster
Lees ook:Australische politie bezorgd om verminkte buideldieren
Lees ook:Scholieren slaan kangoeroe dood met metalen staaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.