Haai bijt arm van Duitse vrouw af

In de wateren rond het Hawaïaanse eiland Maui heeft een haai de arm van een Duitse zwemster afgebeten. De vrouw is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht en was reeds buiten bewustzijn toen de hulpverleners haar vonden. De twintigjarige vrouw was aan het snorkelen bij White Rock toen ze door de haai werd gegrepen. Het strand is na het incident tijdelijk afgesloten. De haaienaanval was de vierde in Maui dit jaar. Dat lijkt misschien heel wat, maar valt uiteindelijk wel mee als je kijkt naar het aantal haaien in de wateren rond Hawaï en de populariteit van de archipel als toeristenbestemming.

Lees ook:Vrouw mogelijk gedood door haai bij Hawaiiaans eiland
Lees ook:Kajakker gedood door haai
Lees ook:Man gedood door witte haai bij Kaapstad
Lees ook:Haai doodt Californische surfer
Lees ook:WNF vraagt aandacht voor zeldzaamste dolfijn ter wereld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.