Chinese dierentuinleeuw blijkt hond te zijn

Vol verwachting wilde een vader in de dierentuin van het Chinese Luohe zijn zoon de plaatselijke Afrikaanse leeuw laten zien. De verbazing was ook groot toen er geen leeuw, maar een Tibetaanse mastiff in het verblijf bleek te huizen. Geen geheel op zichzelf staand geval zo bleek, want er zijn in Luohe blijkbaar nog meer hokken die de verkeerde dieren herbergen. Zo zitten er knaagdieren in een slangenkooi, loopt er een vos waar eigenlijk een luipaard zou moeten huizen en staat er een hond op de plaats van een wolf. Het publiek voelt zich uiteraard flink bij de neus genomen door de dierentuin, maar de directeur houdt vol dat het om een misverstand gaat en dat de leeuw slechts tijdelijk weg is.

Lees ook:‘Te nieuwsgierige’ wolf afgeschoten in Duitsland
Lees ook:Huizen bevatten gemiddeld ruim honderd soorten kruipbeestjes
Lees ook:Leeuw bijt verzorger dood in Chinese dierentuin
Lees ook:Nederlandse wolf mogelijk doodgereden in België
Lees ook:‘Reuzenkat’ zaait paniek in Detroit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.