Gevangen tussen krokodillenkaken

Is je hoofd in de bek van een krokodil steken een ultiem voorbeeld van mannelijke waaghalzerij of gewoon dom? Vaak gaan dergelijke acties goed, maar op een krokodillenfarm in Thailand kwam een man op deze manier tijdelijk klem te zitten tussen de kaken van een krokodil. Een collega bevrijdde de man uit zijn netelige positie door aan de staart van de krokodil te trekken, waarop het reptiel zijn mond opende en losliet. Het slachtoffer kwam er met een aantal bijtwonden nog heel goed vanaf, want een krokodil van enig formaat kan met gemak een mensenschedel kraken als hij een beetje moeite doet.

Lees ook:Kretenzers zoeken naar krokodil
Lees ook:Krokodil gespot in Oostenrijkse rivier
Lees ook:Krokodil eet stroper op
Lees ook:Krokodil gevonden in Amsterdamse kruipruimte
Lees ook:Kapucijnapen zijn effectievere notenkrakers dan mensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.