Pony dodelijk mishandeld in Doesburg

Soms vraag je je af welke zieke gedachten in de hoofden van bepaalde mensen ronddwalen. Neem een recent geval in een weiland bij Doesburg (Gelderland) waar een pony zo ernstig is mishandeld dat het dier aan zijn verwondingen is overleden. De politie doet momenteel met hulp van de forensische opsporing onderzoek naar de mishandeling. Het dode dier zou woensdagochtend als eerste zijn gezien door twee wandelaars. De politie wil graag met het tweetal en eventuele andere getuigen in contact komen.

Lees ook:Pony Delftse kinderboerderij hoogstwaarschijnlijk vermoord
Lees ook:Hond dodelijk mishandeld bij supermarkt in Bergen
Lees ook:Pup in stukken gehakt in Leeuwarden
Lees ook:Opnieuw paard mishandeld
Lees ook:Hertje dodelijk mishandeld in Rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.