Haai doodt Californische surfer

Op een strand nabij de luchtmachtbasis Vandenberg, die zo’n 250 km ten noordwesten van Los Angeles ligt, is dinsdag een surfer om het leven gekomen na een aanval door een haai. Een vriend van het 38-jarige slachtoffer zag hoe de haai toesloeg. Hij slaagde er nog in de man naar het strand te brengen, eerste hulp te verlenen en de hulpdiensten te waarschuwen. Maar toen het ambulancepersoneel arriveerde, was de surfer helaas al aan zijn verwondingen overleden. Het is na de dood van bodyboarder Lucas Ransom (2010) het tweede incident met dodelijke afloop in dit deel van de Verenigde Staten.

Lees ook:Haai bijt surfer dood bij La Réunion
Lees ook:Haaienbeet wordt Japanse surfer fataal
Lees ook:Australische surfer gedood door haai
Lees ook:Australisch meisje gedood door haai
Lees ook:Haai bijt Australische surfer in tweeën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.