Alligator bezoekt motel en bijt gast

Foto: U.S. Fish and Wildlife Service

Een motel in de stad Baton Rouge, in de Amerikaanse moerasstaat Louisiana, had woensdag een ongenode gast. Een alligator van bijna twee meter verscheen aan de balie van het Super 8-motel en zette zijn tanden in een van de motelgasten. Volgens sheriff Mike Cazes probeerde de motelgast de alligator te vangen. Tevergeefs, want de man werd gebeten en moest naar het ziekenhuis om behandeld te worden aan zijn verwondingen. Ervaren alligatorvangers wisten het bijtgrage reptiel binnen vijf minuten te vangen. Met twee meter was de alligator nog relatief klein, want een volwassen mississipi-alligator (ook wel Amerikaanse alligator) kan een lengte van dik vijf (heel incidenteel zelfs zes) meter bereiken.

Lees ook:Alligator bijt hand van kapitein af
Lees ook:Alligator woont 37 jaar lang in Los Angeles
Lees ook:Alligator in bagageafdeling vliegveld
Lees ook:Alligator rijt golfer arm af
Lees ook:Komodovaraan bijt Indonesiër

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.