Illegale karpervisser bij de kraag gevat in Beekse Bergen

Een 24-jarige man is zondag aangehouden, omdat hij illegaal aan het vissen was in de vijver van een dierentuin. De man was over een hek geklommen en had doodleuk zijn hengel uitgeworpen in de vijver van Safaripark Beekse Bergen. De dierentuin had deze week zo’n tweehonderd karpers uitgezet. Minimaal negen exemplaren had de man alweer op het droge liggen. Hij had de versufte en dode dieren opgeborgen in een boodschappentas. Personeel van het safaripark heeft de man, die geen vaste woon- of verblijfplaats heeft, aangehouden en overgedragen aan de politie. De man heeft een proces-verbaal gekregen.

Lees ook:Verwaarloosde en dode dieren gevonden in Steenbergen
Lees ook:Douane Schiphol neemt zeepaardjes in beslag
Lees ook:Duo aangehouden voor doden van jonge meeuwen
Lees ook:Hond bevrijd uit snikhete auto in Middelburg
Lees ook:189 dode eenden in illegale vangkooi Molenwaard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.