Britse man gedood door eigen python

Foto: Facebook

De 31-jarige Brit die vorig jaar dood werd gevonden in zijn slaapkamer in Hampshire blijkt te zijn gedood door zijn eigen python. Dat blijkt uit maandenlang onderzoek van de lijkschouwer. Eind augustus werd Dan Brandon dood aangetroffen door zijn moeder. Hij was door verstikking om het leven gekomen. Het is niet meteen duidelijk wat de rol van zijn python daarbij was. Nu blijkt dat Tiny (’Kleintje’), een tijgerpython van 2,40 meter lang zijn baasje heeft doodgedrukt. Eerst werd gedacht dat de slang Dan had gewurgd. Volgens de lijkschouwer heeft de slang zich eerst om Brandon gekruld. Mogelijk is de Brit gevallen, waardoor de slang schrok. Naast Tiny had Brandon ook nog negen slangen en twaalf vogelspinnen. Zijn moeder heeft de zorg voor de dieren nu op zich genomen.

Lees ook:Meisje gewurgd door tijgerpython
Lees ook:Python moet naar afkickkliniek
Lees ook:Python wurgt bewaker Balinees restaurant
Lees ook:Vermiste python Alaska teruggevonden
Lees ook:Gestolen python opgespoord dankzij ingeslikte zender

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.