‘Kleptomane’ kat actief in Utrecht

In Utrecht is warempel een ‘kleptomane’ kat actief. Het dier neemt geregeld spullen mee die omwonenden in hun tuin hebben staan. De kat die luistert naar de naam Sebas neemt niet alleen muizen of katten- en kinderspeeltjes mee naar zijn baas,  maar komt ook geregeld aanzetten met sokken en ondergoed. Het dier bracht zelfs al eens een kussensloop mee naar huis. Suzanne verhoog, de eigenaar van Sebas, verklaarde tegenover De Telegraaf het dier voortaan uit voorzorg wat vaker binnen te houden.

Lees ook:Afvalegel
Lees ook:Cobra verstopt zich in wasmachine
Lees ook:Smokkelaar verstopt hagedissen in ondergoed
Lees ook:Roze sprinkhaan gezien in Hoofddorp
Lees ook:Man vermoordt kat op brute wijze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.