Kat valt zeven pitbulls aan

In het Canadese stadje victoria woont wel een zeer onbevreesde kat. De pluizige viervoeter voelde zich namelijk bedreigd toen hij een wandelaar met een zevental pitbulls tegenkwam. In plaats van te vluchten, stortte de kat zich vol overgave op de honden. Een van de pitbulls moest zelfs met lichte verwondingen naar het dierenhospitaal worden gebracht. Katteneigenaar Del Thompson voelde zich zo schuldig over het incident dat hij de ziekenhuisrekening van de gewonde pitbull voor zijn rekening nam.

Lees ook:Man zwaargewond na pitbullaanval
Lees ook:Pitbulle redt jongen van verdrinkingsdood
Lees ook:Uit slachthuis ontsnapte stier verwondt man
Lees ook:Hulk wellicht grootste pitbull ter wereld
Lees ook:Honden richten slachting onder schapen aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.