Python moet naar afkickkliniek

De Australische politie heeft een python naar een afkickkliniek gestuurd. De twee meter lange slang was gevonden bij een inval in een drugslab. Via zijn huid had hij de designerdrug Crystal Meth binnengekregen. De slang gedroeg zich agressief en was onrustig door de drugs, aldus de politie. De drugsverslaafde python moest zes weken afkicken. Volgens de politie heeft de behandeling haar vruchten afgeworpen en is het reptiel inmiddels weer gezond. Wat er nu met de wurgslang gaat gebeuren is nog niet duidelijk. Hij wordt ofwel uitgezet in de natuur of krijgt een nieuw baasje.

Lees ook:Amerikaan bijna gewurgd door python in eigen dierenwinkel
Lees ook:Python wurgt bewaker Balinees restaurant
Lees ook:Zoektocht naar ontsnapte python in Alaska
Lees ook:Inbreker blijkt reusachtige python te zijn
Lees ook:Boze man dropt python in restaurant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.