Vrouw uit Hulst opnieuw aangehouden voor dierenmishandeling

De politie heeft een vrouw uit Hulst aangehouden omdat ze vvor de zoveelste keer dieren heeft mishandeld. Agenten vonden maandag in haar woning een aantal zwaar vermagerde katten en honden en een dode kat. De vrouw is volgens de politie al meerdere keren in de fout gegaan. Ze heeft hiervoor al vaker bekeuringen gekregen. Maar omdat er nu weer verwaarloosde dieren bij haar zijn aangetroffen, heeft de politie besloten haar langer vast te houden. Ze wordt dinsdag nog verhoord. Een dierenarts heeft vastgesteld dat de overleden kat door ondervoeding is gestorven. Hij vreest ook voor het leven van de andere dieren.

Lees ook:Franse vrouw opgegeten door haar eigen honden
Lees ook:Dierenbeul van Assen opgepakt
Lees ook:Hongaarse hond waakt wekenlang bij overleden bazin
Lees ook:130 katten gevonden in klein Frans appartement
Lees ook:Vrouw mogelijk gedood door haai bij Hawaiiaans eiland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.