Kangoeroe hopt rond in New York

De kangoeroe Buster heeft zaterdagochtend (plaatselijke tijd) voor roering gezorgd in de stad New York. Het dier liep volgens persbureau AP vrij rond in het stadsdistrict Staten Island. Een winkelier die net zijn winkel wilde openen, zag het dier gehurkt op een parkeerplaats zitten. In eerste instantie dacht de man dat het ging om een hert, maar toen het dier omhoog kwam zag hij tot zijn verbazing dat het een kangoeroe betrof. De politie wist het buideldier uiteindelijk te herenigen met zijn eigenaar, die aangaf dat de kangoeroe via de achtertuin van de buurman en door een openstaand hek was weggesprongen. In Staten Island mag je als particulier kangoeroes houden als huisdier.

Lees ook:Kangoeroe duwt hond kopje onder
Lees ook:Kangoeroes ontsnapt in Münster
Lees ook:Kangoeroe zorgt voor chaos op vliegveld Melbourne
Lees ook:Hert sloopt badkamer
Lees ook:Kangoeroe terroriseert gezin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.